Achter de schermen

Hoi hoi! Mijn naam is Roos en ik ben het prethoofdje achter Lachebekje.com.

Ik hou van lente, waterijsjes en lange zomeravonden. In de winter ben ik meer een schaats- en openhaardliefhebber. Ik ben een positivo, blotevoetenmens. Vaak aan het dromen, niet vaak bereikbaar. Zo iemand die altijd lacht. Doorgewinterde doe-het-zelver. Klinkt nogal hipster? Dat ben ik misschien ook een beetje.

‘Murica baby!
Van januari tot juni woonde ik in Murray, Utah. Als uitwisselingsstudente leefde ik de American Dream, waar ik ook een blogje over bijgehouden heb. Klinkt leuk? Klik hier even verder. Tijdens mijn uitwisselingen heb ik veel geleerd over mezelf, anderen en mijn blik op de wereld. De mensen die ik daar ontmoet heb spelen nog steeds een grote rol in mijn leven en zullen daarom van tijd tot tijd even hun hoofd om het hoekje steken hier, online. 

Ze zeiden ooit tegen me: je kan alles zijn wat je wilt. Dat is blijven hangen. 

Mijn pen en ik
Ik ben gek op schrijven. Al jaren heb ik de ambitie om een keertje een boek te schrijven, maar verder dan een set-up ben ik nooit gekomen. Bloggen gaat me beter af. Ik blog alweer een tijdje op sevendays.nl en de schoolkrant kan niet zonder me. Als ik niet schrijf, dan leef ik niet. Ik moet mijn verhaal kwijt, met woorden spelen, leven geven, inspireren. Schrijven is fantastisch. Mijn vingers kriebelen elke dag en mijn blog is mijn uitlaatklep. Ik ben blij dat ik mijn verhaal met je kan delen.

Missie
Op lachebekje.com heb ik het over dingen waar ik mee bezig ben. Mislukte klusprojectjes, mijn liefde voor een nieuwe mok, cd of jurkje of gewoon wat leuke quotes – omdat het kan. Als er iets is wat ik de afgelopen jaren geleerd heb, is dat je alles kan zijn wat je wilt. Ik streef er altijd naar om een beter mens te zijn: meer te lachen, anderen te helpen, dat soort dingen. Gewoon, iets meer blijheid in de wereld brengen. Misschien kun jij me daarbij helpen.

Advertenties